Centre D'interpretació Del Romànic a Andorra

Centre D'interpretació Del Romànic a Andorra
C/ de Sant Climent, Era i Ereta Torres Pal . . Andorra
 
El Centre d’interpretació Andorra Romànica et presenta a través d’un audiovisual i una exposició les característiques principals de l’art romànic i la seva evolució a Andorra. El Centre està situat al poble de Pal, a la parròquia de La Massana.

Al Centre d’Interpretació Andorra Romànica pots observar diversos elements originals provinents de diverses esglésies del Principat, com la pedra clau d’un arc amb decoracions de pintura mural procedent de l’església de Sant Esteve d’Andorra la Vella (s. XII); una eina de paleta de fusta de l’església de Santa Coloma (Andorra la Vella); els muntants laterals de la mesa d’altar de fusta policromada procedents de l’església de Sant Romà de Vila (s. XIII – Encamp) i una creu espinosa de fusta policromada de l’església de Sant Serni de Nagol (s. XIII – Sant Julià de Lòria), entre d’altres.

Serveis: Visita guiada o lliure: durada 45 min. Última visita 45 minuts abans del tancament. Idiomes: català, castellà, francès i anglès. Aforament limitat a 30 persones per visita. Espai adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

També podràs accedir al Centre d'Interpretació Andorra Romànica de Pal amb el PassMuseu d’Andorra: 18 museus al teu abast per només 19 euros!
Partilhado por: Cristina Nascimento Ainda Sem comentários
Visualizações: 4412
Partilhe os locais de interesse a serem visitados, locais que visitou nas suas férias, ou locais na sua terra que pretenda promover.
 
Coordenadas GPS
Lat : 42.54584   -   Lon : 1.475115
N42° 32' 45.024 "       E1° 28' 30.414"
 
 
 
Comentários
Ainda não tem comentários para
Centre D'interpretació Del Romànic a Andorra
Se conhece Centre D'interpretació Del Romànic a Andorra Deixe o seu comentario

  OBRIGADO